Användning av cookies på www.wedolifting.se


1. Ägarinformation

Denna webbplats erbjuds och förvaltas av:

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Danmark


2. Vad är en cookie?

En cookie är en textfil som lagras på din dator, spartphone eller annan digital enhet för att kunna känna igen den. Det finns ingen personliga uppgifter sparade i våra coockies och de kan inte innehålla virus. 

 


3. Så här raderar eller blockerar du cookies

Du hittar en vägledning här: http://minecookies.org/cookiehandtering


4. Cookietyper och deras ändamål

Ändamål Förstaparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmätning Ja

Ja

Annonsavveckling (frekvens, användningsmätning o.likn.) Nej Nej
Beteendestyrd, individuellt målinriktad annonsering Ja Nej

5. Förstapartscookies på denna webplats

JavaScript

Namn Livslängd Beskrivning
gaTrackTrans

Raderas när du inte stänger din browser.

Innehåller ett true/false värde som avgör en eCommerce transaktion för Google Analytics ska spåras vid laddning av kvittosidan i förloppet för utcheckningen.  
eDisableInpageModalCart Raderas när du inte stänger din browser. Innehåller ett true/false värde som avgör om ett modalfönster ska visas varje gång varor läggs i varukorgen. 
eInpageModalCartID Raderas när du inte stänger din browser. Innehåller ett true/false värde som avgör om ett modalfönster har visats.

Dynamicweb

Namn Livslängd Beskrivning
VisitorID og VisitDate 1 år Används för trafikanalys.
DW_Extranet 30 dagar Inloggning cookie som också kommer ihåg ditt användarnamn och lösenord.
Dynamicweb.CookieOptInLevel 14 dagar Kommer ihåg att du har accepterat vår användning av cookies på webplatsen. .

Session cookie

Namn Livslängd Beskrivning
ASP.NET_SessionId Raderas när du stänger din browser. Används för anonym trafikanalys.

6. Tredjepartscookies

YouTube

Namn Livslängd Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 månader Används av YouTube (Google). Du kan läsa mer i deras integritetspolicy: http://www.youtube.com/t/privacy

MailChimp

Namn Livslängd Beskrivning
_AVESTA_ENVIRONMENT Raderas när du stänger din browser. (MailChimp har ingen officiell dokumentation av deras cookie)

Google Analytics

Namn Livslängd Beskrivning
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Upp till 6 månader Används för anonym trafikanalys.
Integritetspolicy: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Indstillinger

Namn Livslängd Beskrivning
PREF 2 år Används inte men är kopplad  till Google Analytics och är en standard cookie gjort av google.com.
Integritetspolicy: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

7. Användninga av personuppgifter

Personuppgifter ges aldrig till tredje mann om du inte själv har gett ditt uttryckliga samtycke till detta, och vi samlar aldrig in personnuppgifter utan att du själv har gett oss dessa uppgifter via formulär på webplatsen.  

Kontakt angående personuppgifter

Om du önkar tillgång till de uppgifter som är registrerade om dig hos Fyns Kran Udstyr A/S, ska du kontakta oss på fku@fku.dk eller telefon +4570152015. Har fel data registrerats, eller har du andra invändningar, kan du kontakta samma ställe. Du har möjlighet att få insikt i vilka uppgifter som är registrerade om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering enligt reglerna i personuppgiftslagen. 

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste dina personliga uppgifter förvaras säkert och konfidentiellt. Vi sparar dina uppgifter på datorer med begränsat tillträde som är placerade på kontrollerade faciliteter. Dock kan vi inte garantera 100 procent säkerhet vid dataöverföring via internätet. Det betyder att det finns risk för, att andra lagstridigt tilltvingar sig tillgång till uppgifter när data skickas och förvaras elektronisk. Du ger därför dina personliga uppgifter på eget ansvar. 

Den snabba utvecklingen av internätet betyder att ändringar i vår behandling av personuppgifter, kan bli nödvändigt. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra detaljerade riktlinjer för behandling av personuppgifter. Gör vi detta anpassar vi självklart datumet för "senast uppdaterat" längst ner på sidan. I fall av betydande ändringar ger vi dig besked i form av ett synligt meddelande på vår webplats. 

I den utsträckningen att personuppgifter om dig behandlas har du, enligt personuppgiftslagen, rätt att få besked vilka personuppgifter som kan hänföras till dig. Om det visar sig att de uppgifter eller data om dig som behandlas är felagtiga eller missvisande, har du rätt att kräva att detta rättas till, raderas eller blockeras. Du kan när som helst göra invändning mot att uppgifter om dig görs till föremål för behandling. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke. Du har möjlighet att klaga över behandlingen av uppgifter och data angående dig. Klagomål ges till Dataskyddsmyndigheten jfr. personuppgiftslagen § 58, st. 1.

Läs mer på Erhvervsstyrelsens uppgifter om cookielagstiftningen.

Har senast uppdaterats 15. Juni 2017

keyboard_arrow_up