keyboard_arrow_down

Fyns Kran Udstyr har funnits sedan 1969 och vi har ett av de bredaste  lagersortimenten inom lyft och surrning.

 

 

Tillsammans med kunderna har vi löpande utvecklat lyftredskap för speciella ändamål. Mycket av detta används i dag hela världen runt.

 

Fyns Kran Udstyr A/S i siffror:

100+

Dedikerade medarbetare

20+

Serviceenheter

220+

Leverantörer

10.000+

Varunummer

Och vi kan mycket mer:

På egen riggarverkstad gör vi kundspecifika uppgifter inom stållinor och tågvirke. Som exempel kan nämnas flätade stållinestroppar och splitsade trossar, men vi gör också standardproduktion. 

 

Riggerværksteder Fyns Kran Udstyr

I vår serviceavdelning underhåller och testar vi kranar och lyftverktyg av alla slag lika mycket som nyinstallation av t.ex. krananläggningar också är en stor del av vardagen. Vår serviceavdelning är alltid redo att hjälpa våra kunder. 

 

Services fra Fyns Kran Udstyr

Med många avdelningar och över 25 mobila serviceenheter, kan vi erbjuda våra kunder mycket snabb och kompetent arbete. 

 

När vi pratar om lyftredskap ställs det stora krav till säkerhet och dokumentation. Hos Fyns Kran Udstyr har vi egna ingenjörer som utarbetar CE-dokumentation och virtuella belastningsberäkningar av utrustning som står infor en certifiering. 

 

Know-How

Sedan uppstarten tillbaka i 1969 har Fyns Kran Udstyr A/S vuxit till en koncern med över 90 medarbetare. Både då och i dag har vi fokus på det viktigaste - nämligen att uppfylla våra kunders behov, nu och i framtiden. 

Rådgivning
Oavsett lyftuppgiftens art och omfattning är Fyns Kran Udstyr A/S redo med kompetent och professionell rådgivning. Många års branscherfarenhet och know-how, samt en försäljningsorganisation i löpande utveckling säkrar en hög standad och en professionell insikt som skaper hela lösningar där fokuset är på effektivitet och säkerhet för våra kunder. 

Teknisk avdelning är dessutom tillgänglig med teknisk support i form av bland annat framställning av ritningsmaterial, styrkeberäkning och CE-märkningar. 

Erfarnea medarbetare
Vår organisation består av över 90 kompetenta och engagerade medarbetare med den rätta know-how. Medarbetarna är en blandning av yngre och mer erfarna medarbetare som tillsammans utgör ett effektivt team. 

Teoretisk- och yrkesutbildning
Fyns Kran Udstyr A/S prioriterar de anställda mycket högt och är medvetna om att detta är en avgörande resurs. Företaget önskar att motivera de anställda med utmaningar och ytterligare säkra utveckling av de anställdas förmågor som bl.a. realiseras genom relevant teoretisk och professionell utbildning. 

Certifiering
För att säkra en korrekt leverans av våra produkter och tjänster arbetar vi efter den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2015. Fyns Kran Udstyr A/S certifieras av Lloyds (LRQA).

Vår vision och mission:

Vision – Den föredragna leverantören...

Vi önskar att vara våra kunders föredragna leverantör inom lyftverktyg, stållinor, tågvirke, telfrar, kranar samt tillhörande utrustning för industri, marin och offshore-sektorn. I anslutning därtill önskar vi löpande att styrka vår position på ett sådant sätt att vi kan behålla och utveckla vårt företag. 

Mission – Effektivitet och säkerhet för kunden.. 

Vår mission är att erbjuda lyftredskap, stållinor, tågvirke, telfrar, kranar samt tillhörande utrustning för industri, marin och offshore-sektorn, som skaper effektivitet och säkerhet för våra kunder. 

Vi bygger vår existensgrund på att uppfylla våra kunders behov och missionen betonar att vi önskar att ha kunden i fokus. 

Varför FKU?

Vår mission är att bli våra kunders föredragna leverantör av lyft- och hanteringslösningar. I det sammanhanget fortsätter vi att försöka styrka vår position och utveckla vårt företag. 

När du väljer Fyns Kran Udstyr A/S som din leverantör av lyft- och hanteringslösningar får du: 

Lyftexperter
– Stor know-how inom säker användning av lyftverktyg sedan 1969

Totalleverantör
– Utveckling – engineering – tillverkning –världsomspännande test och service  

Teknisk know-how
– Engineering – uträkningar och ritningar

Omfattande dokumentation
– Certifiering och specifikationer enligt EN Norms, Germanischer Lloyd (GL) & Norwegian Veritas (DNV) 

Optimerade lösningar
– Kundspecifik produktutveckling säkrar hög kvalitet och tidsbesparande lösningar. 

Mot bakgrund av vad som ovan anförts står det klart att vi vill vara bland de ledande, seriösa och konkurrenskraftiga leverantörerna på marknaden. Därför fokuserar vi hela tiden på optimering och utveckling av företaget. 

keyboard_arrow_up