Fraktfritt över 1200 kronor exkl. moms!

Kranar

Kranar

Ny kran? Då har du kommit helt rätt! Hos CRANEMECH AB har vi levererat och monterat många kranar genom åren och vi är mycket bra på det! Det gäller allt inom svängkranar (både monterade med pelare eller väggmonterade), traverskranar, portalkranar och teleskopkranar. Du kan se mer om vårt sortiment nedan. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp eller råd. 

Kranar

Från offert till färdig lösning - utan problem

Vi erbjuder inte bara marknadens bästa lösningar - vi säkrar också att din nya kran är redo för användning på avtalad tid. Hur? Hos Cranemech har vi ett team av erfarna medarbetare som har den primära uppgiften att installera och montera nya kranar hos våra kunder. Det betyder att vårt monteringsteam har gått igenom alla tänkbara scenarior och utmaningar och vet exakt hur de ska lösas. Du kan därför fokusera på det som är viktig i din vardag medan vi fixar monteringen och den lagstadgade provbelastningen. När monteringen är gjord står du kvar med marknadens bästa kranlösning, samt all dokumentation som behövs. 

Svängkranar: Svängkranar är våra mest sålda kranar. En svängkran ger en enkel och flexibel lösning t.ex. vid arbetsstationen eller CNC-maskinen. Vi har långtidshållbara och driftssäkra svängkranar i den bästa kvaliteten för varje ändamål.

Traverskranar: Få marknadens bästa traverskran! Se mer om alla fördelarna vid att välja en lösning av oss och se ett axplock av flera färdiga lösningar från andra verksamheter, som redan har valt oss som leverantör av deras traverskranlösningar. 

Kranbanor: Se mer om vårt stora utbud av modulära kranbanor. Utöver kurvor i olika grader finns kranbanorna bl.a. också med extrautrustning som t.ex. växelspår och mycket mer.

Portalkranar: Hos portalkranar finns båda körbanorna på golvet. På så sätt frambringer konstruktionen en portal och därför kallas de för portalkranar. Portalkranarna finns också med en enkel körbana och de kallas därför för semiportalkranar.

Mobila Portalkranar: Mobila portalkranar är, som namnet antyder, mobila och det gör att de kan användas på flera olika ställen som t.ex. i en produktion. Våra mobila kvalitetsportalkranar fås både i hopfällbara modeller och modeller med hjul. 

Davitkranar: Davitkranar fås både i bärbara och stationära modeller. Fördelarna är bl.a.: Enkel installation, möjlighet för justerbara staplare, snabb demontering, oändliga monteringsmöjligheter, samt möjlighet med både elektriska och manuella vinschar. 

Tillbehör:

Teleskopkranar: Teleskopkranar är särskilt konstruerade kranar för att resa upp masten på segelfartyg. Lösningarna är ofta baserade på den enskilda kundens önskemål. Vi har levererat teleskopkranar till många hamnar.

Radiostyrningar: Få kontroll över dina kranar, telfrar eller vinschar med en radiostyrning från oss. Vi har en stor samlingskatalog av redan levererade lösningar och därför är vi alltid redo med råd och hjälp, så vi kan hitta den helt rätta lösningen åt dig.

Överbelastningssäkring: Se vårt sortiment av lösningar och produkter för överbelastningssäkring av t.ex. telfrar och kranar. Vi är alltid redo för att guida och hjälpa dig med att hitta den helt rätta lösningen för just dig.