OSR - ONE STOP RIGGING

Lyft och hanteringsutrustning är bland nyckelfaktorerna för en lyckad operation inom offshore-, olja- och vindindustrin. 

Säkerhet är första prioriteten reglerad av speciella, särskilda regler och föreskrifter. Produkter av högsta kvalitet är nödvändiga för att kunna klara av den tuffa offshore-miljön. “One Stop Rigging” är en full servicelösning som inkluderar re-certificering, underhåll, förvaring och hantering av lyftredskapet. Vi tror på, att du skal göra vad du gör bäst, och göra korta, samt längre win-win samarbeten. 

 

OSR Container

Flexibilitet är nyckelorden när det gäller en optimal OSR-lösning.

Lyftredskap och den löpande besiktningen kan vara en komplex storlek som ofta kräver enorma resurser. För några är kostnaden hög men först och främst variabel beroende av bransch, regler m.m. 

OSR är därför en flexibel modell som gemensamt definieras i syfte att skapa maximala besparningar för den enskilda utan att kompromissa med gällande lagstiftning och säkerhet. Detta kan antingen vara genom själv att äga utrustningen eller alternativt att hyra det av oss. 

 

OSR logo

Skräddarsy din egen lösning:

Egen utrustning - full service och hantering

Ni har egen utrustning men outsourcar denna till FKU vilket innebär komplett hantering och förvaring av utrustningen. Avsändning i containrar samt löpande besiktning och förvaring, re.certifiering och underhåll av utrustningen. 

 

OSR - Egen utrustning - full service och hantering

Uthyrning av utrustning -- full service och hantering

Ni önskar fasta kostnader på utrustningen och därför hyrs denna av FKU med exklusiv nyttjanderätt. Lösningen betyder att ert lyftverktyg alltid finns tillgänglig, att vi sköter all hantering, service och underhåll av utrustningen, samt ser till att logistiken är fixad. 

 

OSR - Hyra av utrustning - full service och hantering

Egen utrustning - löpande service och underhåll

Ni har eget verktyg på lagret men önskar säkerhet och garanti för att detta besiktigas och underhålls på optimala sättet. Detta tar FKU hand om och säkrar att alla tidsfrister efterlevs. 

 

OSR - Egen utrustning - löpande service och underhåll

Vilka typer av lyft- eller testutrustning behöver du?
keyboard_arrow_down

Vilka typer av lyft- eller testutrustning behöver du i den dagliga driften? 

Vi designar modellen för dina specifika behov vare sig du önskar lyftredskap eller testutrustning - t.ex. vattensäckar. 

 

Vill du höra mer om OSR-koncepet? 

Kontakta oss

Bliv uppringd

Martin Nilsson

VD / Försäljning lyftredskap

smartphone072-50 60 795

phone0431-43 24 20

mailmartin@cranemech.com

Martin Nilsson

Martin Ravn

Marinkonsult

phone031-308 83 59

mailmra@wedolifting.se

Martin Ravn

Bliv uppringd

Logistiklösningar – all inklusive

Vi kan leverera en modulär containerlösning till dig. Hela parketet består av en 10″ container som både är DNV 2.7.1 samt Norsok godkänd. Dessutom levererar vi också ett modulärt designat inredningssystem efter dina önskemål och krav. 

 

Modul container

Modulopbyggd inventarier

FKU designar och producerar inventarier för OSR-konceptet på vår egen maskinfabrik Lehaka. Designen innehåller ett antal standardmodul som, efter behov, kan ihoppsättas i förhållande till den typ/mängd av utrustning som ska i containern. Inredningen är dock ganska flexibel, då vi producerar in house vilket ger de bästa förutsättningarna för en optimal lösning. 

 

Säkerhetsfeatures och procedurer

Vi kan leverera en invändig kranlösning som täcker hela containern under lyft av tung utrustning. Utrustningen är sorterad efter typ och storlek, samt fastspänd och säkrad. Det finns varningsskyltar och säkerhetsguides. Andra ämnen kan monteras efter förfrågan. 

 

Test, service och märkning av utrustning

Test och re-certifiering följer offshore-förordningar. All utrustning märks och markeras individuellt. Vi använder vår online plattform med “click-and-go-procedurer” i varenda testprocedur. Vi tar också hand om containern och medföljande sling enligt DNV 2.7.1.

 

EasyCert databas

Varenda utrustning har ett individuellt certifikat, som följer standard offshore-förordning. Certifikaten vill vara i containern, samt online med olika sökmöjligheter, varningar och en heltäckande överblik över all utrustning i containern.  Läs mer om EasyCert här …

Underhåll, reparation och ombyte

Re-certifiering innehåller löpande underhåll av all utrustning. Alla typer av utrustning är alltid redo för användning. Utrustning som inte är godkänd, samt borttappad utrustning, kommer att ersättas av ny utrustning. Ny utrustning eller reservdelar är inte inkluderade i priset. Vi inkluderar en prislista utan oväntade överraskningar. 

 

Hantering och logitik

OSR-konceptet inkluderar en full-servicelösning där vi står för hantering och förvaring av containern, samt utrustning hos FKU Offshore Service Center i Esbjerg. Hantering och transport är självklart efter dina krav och specifikationer. 

 

Har du frågor kring OSR-konceptet? Vi kan med garanti ge ett bra svar: 

Kontakta oss

Bliv uppringd

Martin Nilsson

VD / Försäljning lyftredskap

smartphone072-50 60 795

phone0431-43 24 20

mailmartin@cranemech.com

Martin Nilsson

Martin Ravn

Marinkonsult

phone031-308 83 59

mailmra@wedolifting.se

Martin Ravn

Bliv uppringd

keyboard_arrow_up